Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Private Jan-Johan

Mart Hartman 14/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor het is valentijnsdag, de dag van liefde, rozen en chocola én van teelballen kapot schieten vanaf honderden meters afstand. “Huh, wat?” Ja je hoorde het goed teelballen kapot schieten, weg blazen, verbranden! Want vandaag krijgt JJ een wel heel bijzonder pakket op de redactie, wat dat is? Je gaat het zien in deze Gamekings Extra: Private Jan-Johan

Sniper Elite is een berucht fenomeen voor de mensen die houden van stealth, snipers en fascisten kapot schieten. De game staat bekend op z’n lugubere en soms hilarische manieren om iemand naar het hiernamaals te sturen, echt wat voor onze eigen Boris dus! Maar aangezien hij nog niet op de redactie is mag JJ de honneurs waarnemen om een wel heel vet pakket in ontvangst te nemen en dat laat JJ maar wat graag weten ook. Het echte valentijnsdag gevoel is al goed aanwezig op de redactie!

Soldaten en killcams, rozen en romantiek, het hoort er allemaal bij vandaag en dat overvalt zelfs JJ een beetje. Benieuwd wat er nu allemaal gebeurde op de Gamekings redactie en wat nu eigenlijk dat super vette pakket is wat JJ voor de neus van Boris heeft afgepakt? Je gaat het allemaal zien in deze Gamekings Extra: Private Jan-Johan!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch