Menu Premium
Loading...

Premium: Oscars, de voorspellingen

23/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! Aanstaande Zondag vindt de 89ste uitreiking van de Oscars plaats in het Dolby Theater, Los Angeles. De beste films van het afgelopen jaar strijden om het befaamde gouden beeldje en dat kunnen wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten schieten. Dennis, David en Emiel nemen de genomineerde films onder de loep en als de gerenommeerde filmfanaten die ze zijn, hebben ze wel een idee van welke films in de prijzen gaan vallen. Wil je weten wat de popcornhelden ervan denken? Check het in Premium: Oscars, de voorspellingen!

Elk jaar zit er wel een film bij waarvan het al vast staat dat die het beeldje in de wacht sleept. Zo ook dit jaar met de uiterst succesvolle La La Land, maar welke van de resterende films gaat winnen? Met zoveel categorieën en nominaties kan het alle kanten op gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van Fences met Denzel Washington,Manchester by the sea met Casey Affleck, of het indrukwekkende Moonlight?

Dennis, David en Emiel gebruiken hun profetische gaven om wat duidelijkheid te creëren rondom het hele gebeuren. Welke acteur en actrice krijgen het gouden, naakte mannetje overhandigd? Waarom zijn er geen superhero films genomineerd en wie is de grootste fan van Denzel Washington? Check het in Premium: Oscars, de voorspellingen!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch