Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Schaamtelijk Vergeten

30/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms heb je van die games die je ontzettend graag wil spelen als je hem voor het eerst ziet, maar het komt er maar niet van. Na een tijdje ben je de game helemaal vergeten en ben je alweer begonnen met een andere game. In dit premium-item ‘Premium: Schaamtelijk Vergeten’ praten Steven, Boris en Emiel over de vergeten games waar zij zich ontzettend voor schamen…of niet.

Gamers die games zoals The Witcher 3 of Skyrim nooit aan hebben geslingerd omdat ze geen tijd hadden: jullie zijn niet de enige. Ook onze Steven, Boris en Emiel hebben allemaal super vette games door omstandigheden schaamtelijk laten liggen, het kan de beste overkomen.

Het is gelukkig nooit te laat! Boris kan bijvoorbeeld altijd nog zijn waardevolle uren in The Witcher 3 steken en wij kunnen altijd nog een review van Dying Light doen en op de website gooien. Onze vraag is ook: Welke games ben jij schaamtelijk vergeten? Hoe komt het dat jij die game bent vergeten en zou je hem ooit nog op kunnen en willen pakken?

Dus ben je benieuwd welke games Steven, Boris en Emiel vergeten zijn te spelen? Je ziet het in deze ‘Premium: Schaamtelijk Vergeten’ en deel met ons in de comments welke games jij Schaamtelijk vergeten bent!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch