Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: De grote Mega Man discussie

03/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Mega Man-franchise heeft de afgelopen decennia een hoop harten veroverd door de unieke en vooral behoorlijk uitdagende gameplay. Mega Man stond bekend om haar ongelofelijke moeilijkheidsgraad en het feit dat het spel de speler tot het uiterste dreef om een level succesvol af te ronden. David, Steven en Emiel nemen je mee door de geschiedenis van de franchise en bespreken ook de nieuwe game Mighty No. 9 in ‘Premium: De grote Mega Man discussie!

Geestelijk vader Keiji Inafune is recent met de ‘spirituele’ opvolger van Mega Man, genaamd Mighty No. 9, gekomen. De release heeft op z’n zachtst gezegd voor de nodig discussie gezorgd. Er is veel kritiek op de grafische kwaliteit en op de moeilijkheidsgraad. Veel Mega Man fans zijn teleurgesteld omdat de game veel te makkelijk zou zijn.

Emiel vraagt David en Steven naar hun mening over de Mega Man-franchise in het algemeen en welke delen bij hun tot de verbeelding spreken. Ook de mindere delen in de rijke geschiedenis van de franchise worden besproken door de heren en zij geven hun mening over Inafune’s nieuwe game, Mighty No. 9.

Een diepgaand item waarin vrij wordt gesproken over alle positieve en negatieve aspecten die rondom de Mega Man-franchise hangen. Ben jij ook benieuwd welk deel het favoriet is van David, Steven en Emiel? Check dan deze Premium: De grote Mega Man discussie!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch