Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Ken je deze nog: JJ en zijn vergeten XBOX games

09/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een ken je deze nog met deze keer Jelle en JJ die het hebben over ondergesneeuwde en minder bekende XBOX games. Microsoft is de laatste tijd niet al te sterk met hun exclusives maar dat is niet echt iets nieuws. Tien jaar terug waren ze zichzelf ook nog aan het ontdekken met welke games wel en welke games niet bij hun paste. Bekijk hier de gloednieuwe Ken je Deze nog? Over vergeten XBOX games.

XBOX games met een verhaal

Na Steven, Boris en de bloopers is het nu weer tijd voor JJ. Jelle en JJ zitten klaar op de bank om deze keer wat minder bekende XBOX games te bespreken. Sommige waren volledig ondergesneeuwd in die tijd terwijl andere simpelweg niet zo goed waren. Zo hebben de heren het bijvoorbeeld over Lost Odyssey. Een game ontwikkeld door Mistwalker Studios en door deze game zou Microsoft grip krijgen op de gameindustrie in Japan. Dit is ze helaas niet gelukt, de game was eigenlijk gewoon een rip-off van Final Fantasy (een game die wel heel populair is in Japan) en heeft het niet voor elkaar kunnen krijgen om de Japanners een XBOX 360 te halen.

Zitten hier games bij die jij wel hebt gespeeld en misschien zelfs helemaal fantastisch vond? Of missen er wat games die eigenlijk wel in het lijstje thuis horen? Laat het ons weten in de comments van “Ken je deze nog: JJ en zijn vergeten XBOX games”.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch