Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gamekings S18E07: De terug van weggeweest Aflevering

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus David van Arragon
Google Plus Emiel Kampen
Google Plus Jan Johan Belderok
Google Plus Richard 'Skate' Simon
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
Google Plus Steven Saunders
07/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het tweede deel van het achttiende seizoen van Gamekings is begonnen! Shelly neemt ditmaal de presentatie op zich. Dit gaat haar met verve af! Ook in het tweede deel van het seizoen hebben we weer een hoop tofs voor jullie in petto. Het gamesnajaar is in volle gang en dus staan de consoles en PC’s bij iedereen weer te ronken. De afgelopen weken is Destiny 2 uitgebreid besproken op de redactie. Op Gamekings.tv heb je al menig let’s play, preview en review kunnen aanschouwen. In deze aflevering is David terug van weggeweest om zijn skills in Destiny 2 te tonen. Benieuwd naar wat er allemaal nog meer komen gaat? Check Gamekings S18E07: De terug van weggeweest Aflevering.

Koos staat weer voor een beproeving

Armando van Beganie Beatz is als winnaar uit de F1 2016 wedstrijd gekomen. Zodoende heeft hij in deze aflevering plaatsgenomen om zijn skills meermaals aan het grote publiek te laten zien. Ditmaal zal hij echter aan de slag gaan met F1 2017. Zonder al te veel te verklappen: Beganie beleeft een stroeve start.

Koos heeft als rookie binnen het Gamekings-team nog een hoop te bewijzen. In deze aflevering krijgt hij een nieuwe kans om op het vlak van gaming te laten zien wat hij waard is. Nadat hij met Armando en JJ aan de slag is gegaan met F1 2017, dient hij het in Nidhogg 2 op te nemen tegen Emiel.

Hier blijft het uiteraard niet bij. Boris en Skate gaan immers de beste shooters aller tijden bespreken. Uiteraard doen de Gamekings-veteranen dit op geheel eigen wijze. Ben je benieuwd naar al het andere moois wat deze nieuwe aflevering van Gamekings te bieden heeft? Check nu Gamekings S18E07: De terug van weggeweest Aflevering!

Gamekings is weer terug op TV. Check het tweede deel van het achttiende seizoen vanaf vrijdag 6 oktober op Spike! Vanaf heden kan je iedere vrijdag om 22:00 uur een nieuwe aflevering verwachten!

Loading...
 • Ik wil jullie allen even bekend maken met een Independent-Game-Documentaire-Maker, medemogelijk gemaakt door de HUGE ondersteuning via Patreon : — NO CLIP —
  https://www.youtube.com/channel/UC0fDG3byEcMtbOqPMymDNbw

  Hij host op dit moment een Mini Doku serie van CD Project RED :
  https://www.youtube.com/watch?v=hWDaiox6QqE

  En heeft een heuze Dokumentaire gemaakt over de ‘ondergang’ van FF IVX en de veranderingen binnen Square Enix, die hierdoor ontstaan zijn.
  https://www.youtube.com/watch?v=Xs0yQKI7Yw4

  En nog veel meer =D

  • Michael

   Thanks. Ik wist dat hij ooit ging komen, maar was hem uit het oog verloren..

 • roeland

  Nidhogg <3

 • GekkeAr

  In 2012 is Disqus slachtoffer geworden van een data breach.
  Controleer op https://haveibeenpwned.com of je gegevens zijn buitgemaakt.

 • Rudolph van Harn

  JJ die zichzelf een Formule 1 kenner noemt, wat ie totaal niet is. en dan vervolgens een voorvleugel een spoiler noemen. ja man. niemand van de gamekings heeft echt kennis van Racegames/Racesims of echte autosport zoals Formule 1. hoor heel veel gezwets.

  voor de rest een toffe aflevering overigens. een mooie opzet in deze aflevering.

 • Harry Nak

  Is het moment niet gekomen om alle tijd, geld en moeite in online te steken en op te houden met de tv kant?
  De kijkcijfers van afgelopen vrijdag (4.000 volgens kijkonderzoek.nl) lijken mij niet een reden om daar flink op in te (blijven) zetten. Ja ik weet dat die kijkcijfers niet 100% representatief zijn met dat gekut met die kastjes en dat er ook sponsor belangen zijn maar ik kan me niet voorstellen dat die 5 sponsoren die ik aan het begin van dit item zie niet ook een verbetert online gedeelte willen sponsoren met een veel groter bereik.

  • Joris123

   4000? Als dat werkelijk met de realiteit overeenkomt, dan is dat wel balen hoor. Want dit is de eerste aflevering die ik in een jaar tijd zie, maar ik vind dat het programma eigenlijk prima in elkaar steekt. En jezus, wat is Shelly intussen in haar rol gegroeid. Blijft me verbazen. Dus wat mij betreft verdient de show meer. Maar misschien is de hele doelgroep intussen inderdaad nog bijna uitsluitend online voor hun kijkplezier. Zelf gaat mijn digibox ook nog hoogstens een keertje kort aan per 14 dagen. Die eindeloze optocht van fucking BN’ers, al die realitypulp, al die kutreclames, wie wil daarnaar nog kijken man :/

   • Jochemboom

    Contentwise mee eens Harry. Waarschijnlijk zal er eerder een financiële reden zijn om er mee door te gaan. Als GK volledig online gaat en financieel op premium kan draaien zou ik daar heel blij mee zijn.

    • Harry Nak

     Die financiële reden is juist wat ik niet begrijp met zo weinig kijkers, een sponsor trekt meer publiek bij de lokale bakker op zaterdagmiddag.

     • TheOne

      ik denk juist dat tv een stabiele, van te voren goed voorspelbare geldstroom oplevert, en dat ze zolang ze mogen uitzenden op een zender dat geld zeker zullen meepakken. En volgens mij is het ook een eenvoudigere markt dan online waar de concurrentie redelijk moordend is.

   • eens. Ik heb nu al zin in mijn eindejaarsinterview 😉

  • IkDraagRibBroeken

   Nee, dat moeten ze niet doen! Dan taken ze hun identiteit kwijt.

   Kijk maar vice land HD kanaal 26 op ziggo! Dat moeten ze als voorbeeld nemen, begon als site een wilde een groter publiek bereiken door op tv te komen.
   En komen ook met docu’s op tv.

   Verder als gamekings een soort van lifestyle site/tv wil worden is juist tv een goed uit hang bord.
   Met als gamen nog als core development product houden,
   en er rond om heen een meer lifestyle achtige programma’s van maken.

  • Soulreaver

   Ik kan mij herinneren dat een gemiddelde Gamekings aflevering zo’n 60.000 kijkers heeft (+herhalingen?) en dat zijn cijfers die de website nog niet heeft (??). Daarentegen ben ik wel voor dat als zij een nieuw seizoen gaan doen volgend jaar dat de afleveringen naar 50min gaan (al is dit alleen een uncut versie voor de website) puur omdat je aan alles kan zien dat 20min veel en veel te kort is aan de content die zij er in willen stoppen, zie hier alleen al dat ze de “newbie” challange moesten afkappen omdat de challenge te lang duurden, dat zag er best amateuristisch uit en zou mij hier eigenlijk voor schamen om dit op deze manier op tv uit te zenden, je kon het makkelijk op een andere manier editen zodat er iig een winnaar uit zou komen.

   Dat terzijde heb ik mij hier al eerder over uitgelaten, we zullen het zien in de toekomst.

   • Harry Nak

    Ik ben heel benieuwd waar jij die 60.000 kijkers vandaan tovert.

  • GekkeAr

   Eerste herhaling op Comedy Central, 8.000 kijkers volgens kijkonderzoek.

 • Is Skate echt te oud bevonden door Spike om te presenteren? Ik dacht dat dat een geintje was. Niets ten nadele van Shelly, maar ik miste de beste man wel een beetje [sk8Huilie]

  • Conservo

   Waar heb je dat gehoord? Zou wel treurig zijn, maar goed je ziet het bij alle tv zenders. Daarom zou het goed zijn als GK zich zou terug trekken uit dit jaren 90 medium.

   • Nou, ik meende Skate het te horen zeggen tijdens een stream onlangs. Miste een beetje de context, dus ging er maar vanuit dat het een grapje was.

    • TheOne

     In brievenmaandag leek Skate hier volgens mij ook even naar te verwijzen, maar het blijft gissen hoe het echt zit (misschien kon hij gewoon die dag niet).

 • Soulreaver

  Leuke afleveringen, Shelly als main anchor is ff anders (rip Skate btw), maar viel alles mee, vond dat ze haar mannetje stond ook al had ze niet super veel “lines” te zeggen. Newbie challenge is een leuk nieuw onderdeel, vooral als Koos zich moet bewijzen tegen het “genre” van de oude garde vind ik goed gevonden, al vind ik het raar dat Emiel al als oude garde wordt bestempeld, maar goed 😛 Ik heb hieronder al mijn kritiek geuit dus dat ga ik niet herhalen. Ga zo door!

 • aLPHa_NRG

  Dus geen afl 7, voor niet premium gebruikers?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord