Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Doorstaan de Hori Controllers de Test van onze Techkings?

13/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos was al een tijdje op zoek naar een controller met de JUISTE button lay-out!  Een controller met a-symmetrische thumbsticks natuurlijk. Eentje die lijkt op de alom bejubelde Xbox 360 Controller. Daarnaast maakt Hori ook een Mini Controller voor de Playstation. De vraag is natuurlijk of deze controllers zich kunnen meten met het echte werk! We kennen allemaal de Pro revolution controller gemaakt voor E-sporters. Deze is duurder dan de Hori en bovenal is hij bedraad. Je wilt wel een draadloze een controller waar je gewoon chill mee op de bank kunt gamen natuurlijk. Ben je op zoek naar een nieuwe controller? Heb je een Playstation maar mis je de lay-out van een Xbox controller? Check dan nu: Doorstaan de Hori Controllers de Test van onze Techkings?

Al 30 jaar Hori Controllers!

Hori staat vooral bekend om het maken van arcade sticks voor de PC, Playstation en de Xbox. Ze maken ook racestuurtjes, mechanische toetsenborden en controllers natuurlijk. Ook maken ze veel accessoires denk aan tasjes voor je 3DS, auto opladers en stuurtjes voor je Switch Joycon. Genoeg ervaring dus met het maken van hardware accessoires. Of deze hardware kennis zich ook vertaald in een hoogwaardige controller zie je nu in deze test!

Want waar kijk je naar bij een goede controller? Bouwkwaliteit natuurlijk. Iedereen heeft wel eens bij een vriendje thuis op de bank de player 2 controller gekregen. Een afgekloven hard plastic prul waar er twee knoppen niet meer van werken. Die vibe moet je controller zeker niet uitdragen. Zeker niet met een officiële Playstation licentie! Daarnaast kijk je natuurlijk hoe die in de hand ligt, of de knoppen lay-out lekker ligt en of hij lekker speelt. Hebben jullie een ervaring met een Hori controller? Heb je meerdere Arcade sticks uitgewoond? Of heb je nog andere tips voor vette controllers? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch