Menu Premium

Zoekt Lionhead medewerkers voor Fable 4?

Karim Shehata 16/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gaan al een tijdje hardnekkige geruchten dat Lionhead met de ontwikkeling bezig is van Fable 4. Na een sterk eerste deel op de originele Xbox en de PC is de serie volgens velen inmiddels afgegleden naar een middelmatige RPG. Genoeg reden dus voor Lionhead om het roer om te gooien nu ook mede-oprichter Peter Molyneux is opgestapt. Op dit moment zoekt Lionhead geroutineerde medewerkers om een “bestaande franchise” te hervormen. Zoekt Lionhead medewerkers voor Fable 4?

Om precies te zijn zoekt Lionhead een Animation Director, iemand die misschien wel Fable 4 een nieuw likje verf moet gaan geven op de volgende generatie van de Xbox. Ook zouden ze het bij de Fable studio fijn vinden als je al ervaring hebt met het maken van een dikke blockbuster, en die blockbuster een RPG, Action Adventure of Real-Time Strategy game was. Het Real-Time Strategy gedeelte zou er op kunnen duiden dat het dus helemaal niet gaat om Fable 4. Krijgt Black & White dan een reboot?

Je kan zoals gezegd dus niet zomaar bij Lionhead werken. Niet alleen moet je eerder genoemde competenties goed beheersen, ook moet je goed zijn in het maken van een team, en het leiden van datzelfde team. De gezochte medewerkers kunnen hun borst nu helemaal nat maken, want in de vacature staat dat degene ook nog eens de lat heel hoog moet leggen. Lionhead is dus nadrukkelijk opzoek naar kwaliteit. Om de magie van de eerste Fable terug te laten keren in Fable 4? Of om de Black & White serie te herlanceren?

Zit jij al te wachten op de nieuwe Fable of Black & White? Of zou je liever zien dat Lionhead met een nieuwe IP op de proppen komt?

Zoekt Lionhead medewerkers voor Fable 4?

Zoekt Lionhead medewerkers voor Fable 4?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch