Menu Premium

Xbox NeXt was oude interne naam voor Xbox One volgens Microsoft

Jeroen Wiersma 05/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is de Xbox NeXt de nieuwe console van Microsoft? De beruchte geruchtenmachine werd flink aangezwengeld toen werd ontdekt dat een visual designer van Microsoft Xbox NeXt op zijn LinkedIn-pagina heeft staan. Microsoft heeft hier echter vrij snel op gereageerd en aangegeven dat Xbox NeXt een oude interne naam voor Xbox One was.

“Het is niet gerelateerd aan een toekomstige console,” aldus de betreffende woordvoerder van Microsoft. “We hebben verder niets te delen.” Xbox NeXt is dus niet de volgende telg in de Xbox-familie, maar betekent het dat er helemaal niet aan een opvolger wordt gewerkt? Veel mensen denken dat er toch wat aan de hand is. Deze mensen verwachten dan ook dat Microsoft op de E3 iets omtrent Xbox zal gaan aankondigen, alhoewel Xbox-baas Phil Spencer recentelijk nog heeft aangegeven niets te voelen voor een ‘Xbox 1.5’, een upgrade dus. Het lijkt ook onwaarschijnlijk dat het hier al om een nieuwe console gaat, gezien voormalig Xbox-executive Phil Harrison in 2013 nog aangaf dat de Xbox One tien jaar mee moet gaan.

Verwacht jij op de volgende E3 alsnog een nieuwe console of een geüpdatet versie van de Xbox One? Discussiëren kan in de comments!

Bron: Videogamer

Xbox NeXt was oude interne naam voor Xbox One volgens Microsoft

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch