Menu Premium
Loading...

World of Warcraft: Mists of Pandaria Beta beta key give-away

Boris van de Ven 18/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het grote World of Warcraft: Mists of Pandaria Beta beta key give-away spektakel gaat los op Gamekings.tv en we geven letterlijk honderden beta keys weg! Dus als je kans wilt maken om mee te doen aan deze beta dan moet je nu genadeloos toeslaan want het is die klassieke nu of nooit situatie!

We geven de keys weg op de offiele Gamekings Facebook pagina en via de officiele Gamekings Twitter account. Het feest begint aanstaande maandag dus zorg dat je dan in de startblokken zit, @Gamekings volgt op twitter en/of Gamekings hebt geliked op Facebook.com/gamekings (en prive berichten van niet-vrienden toestaat want anders kunnen we je niet vertellen dat je gewonnen hebt).

Wat moet je doen? Heel makkelijk…Like Gamekings op de Gamekings Facebook en volg @gamekings op Twitter en stuur ons via een van die twee kanalen even een berichtje dat je graag mee wilt doen aan de beta. Wij schuiven maandag alle bureau’s aan de kant, gaan in een grote kring zitten met onze laptops op schoot en beginnen dan als een bezetene een week lang beta keys uit te delen…

Dit is die harde Pandaberenstijl die je van ons gewend bent!Mists of Pandaria

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch