Menu Premium

Watch Dogs film mogelijk in aantocht

Gamekings Redactie 19/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn nog maar net bijgekomen van het hele E3 geweld, laat staan dat we onze kaken al van de vloer hebben geraapt na het zien van de Watch Dogs trailer waar Ubisoft mee kwam. En dit feestje gaat gewoon lekker door. De kans bestaat namelijk dat we niet alleen een game van Watch Dogs krijgen voorgeschoteld, maar ook een heuse film.

Dit komt niet zomaar uit de lucht vallen. Ubi heeft namelijk de nodige domeinnamen geregistreerd. Vorige week claimde de ontwikkelaar onder andere WatchDogsmovie.com, WatchDogsthemovie.com, Watch-Dogsmovie.com en Watch-Dogsthemovie.com.

Nu is het eigenlijk heel normaal dat een ontwikkelaar dergelijke domeinnamen, van de game die in de maak is, vastlegt. Het wil dus helemaal niet zeggen dat er ook daadwerkelijk een film komt van de game, maar de kans is wel degelijk aanwezig. Want geef zelf toe, de game leent zich wel heel erg goed voor een verfilming. Met een verhaal dat zich afspeelt in de nabije toekomst waarbij onze levens geleid worden door machines. Tel daarbij anti-held Aiden Pierce op, die toevallig alles kan hacken wanneer hij dat wil, en je hebt een actiefilm waar je ‘U’ tegen zegt.

Maar hoe mooi het idee ook is. Je gaat van zowel de game als een film niets zien tot ergens in 2013, want dan staat de game gepland. En een film voor die tijd? Zie je dat al gebeuren?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch