Menu Premium

Vanquish demo op 1 september

Boris van de Ven 23/08/2010 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sega heeft een hele vette shooter in de planning staan van de hand van Shinji Mikami (Resident Evil, Devil May Cry, Killer 7). De game, Vanquish, doet op een bepaalde manier denken aan de Halo serie maar heeft toch een heel eigen Japanse vibe. Liefhebbers zullen ongetwijfeld zitten te wachten op deze titel. De game komt uit op de PlayStation 3 en op de Xbox 360. Vandaag maakte Sega echter bekend dat het de demo van de game te spelen is vanaf 1 september op de Xbox 360 en de PlayStation 3.

SEGA® Europe Ltd. en SEGA® of America, Inc. hebben vandaag aangekondigd dat de demo voor VANQUISH™ exclusief zal kunnen worden gedownload via de Xbox LIVE® Marketplace voor het Xbox 360® video game and entertainment systeem van Microsoft® en de PlayStation®Store voor het PlayStation®3 computer entertainment systeem. In Noord-Amerika kan dat vanaf 31 augustus, in Europa vanaf 1 september en in Australië vanaf 2 september.
In VANQUISH™ Official Demo: Velocity Attack kunnen spelers kiezen uit twee moeilijkheidsniveaus (Casual of Normal). Spelers kruipen in de huid van Sam, een Amerikaanse geheim agent die is uitgerust met een futuristisch ARS-gevechtspak. Aan boord van een enorm ruimtestations wedijveren ze met Rusland om de resterende energiebronnen op de planeet. Als ze de derde havenlobby van het ruimtestation betreden, worden er talloze vijandelijke robots binnengebracht door transportschepen. De spelers krijgen de beschikking over een arsenaal wapens en upgrades. Daarnaast kunnen ze “Walkers” gijzelen of de robots uitschakelen met de unieke Boost- en AR-modus van het pak. De demo eindigt in een climax met de formidabele eindtegenstander Argus. Om deze te verslaan, moet je alle vaardigheden inzetten die je tijdens de demo hebt verworven.

vanquish

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch