Menu Premium
Loading...

Vanavond om 23:40 de American Football aflevering van Gamekings op MTV

Gamekings Redactie 01/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het wordt afzien voor Dennis en Simon, want er gaan aardig wat klappen vallen. Letterlijk en figuurlijk, dus deze ram en beuk aflevering mag je niet missen. Check daarom vanavond om 23:40 de American Football aflevering van Gamekings op MTV.

Speciaal voor Madden 13 duiken Dennis en Simon in het ruige wereldje van de American Football. De heren gaan het aan den lijve ondervinden of dit nou wel zo’n zware sport is en hoe het spelletje eigenlijk werkt. Verwacht daarom lekker veel tackles, harde klappen en duizelingwekkende bodychecks.

Naast het hoge testosterongehalte van American Football is er op de velden ook altijd ruimte voor wat meer verfijndheid. De cheerleaders vullen deze ruimte met een onuitputtelijk enthousiasme in. Ook dit fenomeen moet natuurlijk goed onderzocht worden. Wie van Dennis en Simon is daar de aangewezen persoon voor?

Er is ook genoeg tijd voor games naast de sportieve inspanning van Dennis en Simon. Madden 13 staat misschien centraal in deze aflevering, maar je kunt ook besprekingen van LittleBigPlanet voor de PlayStation Vita, XCOM: Enemy Unknown en Star Wars 1313 verwachten.

Kortom, er staat dus een lekker bomvolle en spectaculaire aflevering voor je gereed. Check daarom vanavond om 23:40 de American Football aflevering van Gamekings op MTV!

Vanavond om 22:20 de American Football aflevering van Gamekings op MTV

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch