Menu Premium
Loading...

Vanavond 22:20 de laatste Gamekings aflevering van het seizoen op MTV

Gamekings Redactie 14/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het seizoen zit er alweer op, maar niet voordat de aller, aller, allerlaatste aflevering door je beeldbuis dendert. En denderen zal het doen, want er is namelijk een ‘collabo’ geweest met een paar wereldberoemde muziekproducenten die wel weten hoe je moet knallen. Nieuwsgierig? Check vanavond 22:20 de laatste Gamekings aflevering van het seizoen op MTV!

En voor diegene die echt niet kan wachten, hier zijn ‘le spoilleurs’. Als er producers in Nederland zijn die weten hoe ze jouw speakerset dwars door je ramen eruit moeten knallen, dan zijn het wel de mannen van Noisia. Deze greuningers zijn al een aantal jaren hard op weg naam te maken. Je kunt dus niet zomaar meer om ze heen. Zo hebben ze bijvoorbeeld met dé man met lange emo-haren en een hipsterbril samen gewerkt, hebben ze een remix gemaakt van mannen die ook raar haar hebben en hun ‘bitch’ eens in de zoveel tijd een ‘smack’ geven, en hebben ze gewerkt met de band die al jaren als ‘maïs’ over de wereld touren.

Maar wat hebben ze dan precies gedaan? Naast het feit dat het episch is, gaan we niet teveel weggeven. We kijken in ieder geval vooruit naar 2013 met Simon en Skate. Dat betekent ook een nieuw seizoen Gamekings natuurlijk en in deze aflevering treffen we daarom alvast wat voorbereidingen, zullen we maar zeggen. Check vanavond om 22:00 op MTV om precies te achterhalen waarom Skate en Simon afgereisd zijn naar het Noorden voor de nieuwe studio van de mannen van Noisia. WUB WUB WOBBLE WOBBLE!

Natuurlijk wordt er ook over games geouwehoerd, waaronder Grand Theft Auto V, God of War: Ascension, SimCity en Stevens nieuwe verslaving: The Elder Scrolls Online. Dat mag je dus niet missen, en hoe doe je dat? Nou, je kijkt gewoon vanavond om 22:20 de allerlaatste Gamekings aflevering van het seizoen op MTV. Wobble!

Heb je het gemist? Check dan hier de overige uitzendtijden voor de laatste Gamekings aflevering van dit seizoen!

Vanavond 22:20 de laatste Gamekings aflevering van het seizoen op MTV

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch