Menu Premium

Ultra Street Fighter 2 voor de Switch krijgt een first-person mode.

Froukje Planken 14/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ultra Street Fighter 2 voor de Switch krijgt een speciale first-person mode. Dit blijkt uit opgedoken foto’s van de Japanse box art van de game.

20171402_UltraStreetFighter2

Uit de box art is een aantal dingen op te maken. Bijvoorbeeld dat Ultra Street Fighter 2 een nieuwe first-person mode krijgt. Dit bevestigt de geruchten die al rondgingen na de reveal trailer van de game (die je hieronder kunt checken). De game mode zal ‘Unleash! HaDOken’ heten en is speciaal gemaakt voor het spelen met de Joy-Con controllers.

De fighting game van Capcom werd tijdens Nintendo’s presentatie van de Switch 13 januari jl. aangekondigd en komt exclusief uit op de Switch. Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers, zoals de game in zijn volledigheid heet, is een vernieuwde versie van Super Street Fighter 2 Turbo uit 1994.
De game zal in twee grafische stijlen speelbaar zijn: in klassieke pixel art stijl en in high-definition. Nieuwe gameplay mechanics en spelmodi zullen worden toegevoegd aan de oude game. Zoals nu blijkt is één daarvan deze first-person mode.

Er zijn nog wat vragen rondom deze first-person mode. Een screenshot op de gamehoes laat een timer zien en meerdere Shadaloo Soldiers, wat er volgens Nintendo Everything op kan duiden dat het een mode is waarbij je met je Joy-Con letterlijk hadoken schiet, zoals in een on rail shooter.
De foto laat ook zien dat Ultra Street Fighter 2 een soort art gallery krijgt, waarin spelers meer dan 250 pagina’s artwork kunnen bekijken.

De releasedatum van Ultra Street Fighter 2 voor de Switch is nog niet bekend.
Heb jij toch al zin deze fighting game op de Switch te spelen? Ga jij oude herinneringen herleven of zegt deze titel je niet zoveel? Laat het hieronder weten!

Bron: VG24/7, NintendoEverything

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch