Menu Premium

Ubisoft maakt content The Division Incursion Update bekend

Ridho Hidayat 31/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

12 april is het zover. Dan wordt de gratis Incursion update uitgebracht voor Tom Clancy’s The Division. Tijdens een Livestream vanavond werd uit de doeken gedaan wat deze eerste update voor de game nu precies in gaat houden.

Ten eerste wordt natuurlijk de eerste Incursion toegevoegd: Falcon Lost. Hierbij duik je het riool in om een stronghold van de Last Man Battalion uit te roeien. Deze Incursion kun je spelen in twee moeilijkheidsgraden, Hard mode en Challenge mode. De Incursions zijn end-game content, bedoeld voor characters op level 30. Je kunt gebruik maken van een matchmaking systeem om een team te bouwen, je bent dus niet puur afhankelijk van je vrienden. Let er wel op dat er tijdens de Incursions geen checkpoints zijn. Ga je dood, dan mag je helemaal opnieuw beginnen.

Het beloningssysteem van Incursions wordt wekelijks gereset. De eerste keer dat je een Incursion succesvol afrond, krijg je de beste loot. De loot voor daaropvolgende keren is echter nog steeds goed.

Ook de Dark Zone wordt voorzien van nieuwe content, dit komt in de vorm van Supply Drops. Eens per uur wordt er ergens in de map een grote krat aan gear gedropt. Zorg ervoor dat je daarvoor in de startblokken staat, want slechts één team kan zo’n Supply Drop openen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees ook voorbereid op een hevige PvE strijd, want de Supply Drops worden beschermd door een groep krachtige vijanden. Heb je die eenmaal verslagen, dan heb je de gear wel direct in je bezit, het is namelijk niet contaminated. Maak je dus niet druk dat een andere groep spelers je opwacht om je zuurverdiende loot af te pakken.

Daarnaast wordt er nog meer opties toegevoegd, zoals Gearsets waarbij je naar set bonussen toe kunt bouwen. Deze set bonussen geven je character toegang tot exclusieve talents. Er zijn verschillende manieren om deze gearsets te krijgen. Het uitvoeren van Incursions is er slechts één van.

Dat traden wordt geïntroduceerd was reeds bekend, maar hoe het precies zou werken nog niet. Je kunt je gear tot twee uur na verkrijgen traden met teamleden die aanwezig waren doen je de gear dropte. Wanneer je in de Dark Zone bevindt moet je wel eerst naar Gates reizen om dit te kunnen doen.

Mocht je de game wel uit hebben, maar nog niet klaar zijn voor de Incursions die toch redelijk wat van je gaan vragen? Dan kun je jezelf vermaken met de nieuwe Daily en Weekly Assignments, welke je een bepaalde activiteit, niet missie, als opdracht geven. Je kunt dus zelf beslissen hoe je de assignment wilt volbrengen.

Ben jij al level 30 en kun je niet wachten om 12 april met je vrienden aan de Incursions te beginnen? Of wil je eerst je skills opbouwen met de Dailies? Laat het weten in de comments!

Ubisoft maakt content The Division Incursion Update bekend

Ubisoft maakt content The Division Incursion Update bekend

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch