Menu Premium

Ubisoft kondigt Far Cry 4 aan voor 20 november

Gamekings Redactie 15/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl de geruchten al even de rondte deden over een nieuw deel in de Far Cry-serie, wordt vandaag de kogel door de kerk geschoten. Ubisoft kondigt Far Cry 4 aan en bevestigt een aantal dingen die eerder al genoemd werden.

Tien jaar geleden kwam het eerste deel in de Far Cry-serie uit op de PC, waarna deze en de volgende twee delen ook op andere platformen verschenen. Per deel wordt de serie alsmaar populairder, met Far Cry 3 als laatste deel in de reeks. Daarna kregen we nog even het door velen geliefde Far Cry 3: Blood Dragon en een opgepoetste versie van het eerste deel voor de kiezen, maar de fans zijn ondertussen wel toe aan iets nieuws. Het was dan ook wachten op een officiële aankondiging van het vierde deel, die vandaag dus een feit is.

Far Cry 4 speelt zich af in Kyrat, wat een gevaarlijke regio van de Himalaya’s is. Het gebied staat onder druk, want een zelfbenoemde koning heerst. Net zoals de eerste delen heb je een legio aan wapens en voertuigen ter beschikking, maar daar komt iets nieuws bij. Namelijk de mogelijkheid om dieren in te zetten. Uiteraard geheel in een open wereld, wat we van de Far Cry-serie gewend zijn.

We krijgen gelijk een releasedatum, want 20 november is het zover. Far Cry 4 komt uit op de PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

Ubisoft kondigt Far Cry 4 aan voor 20 november

Ubisoft kondigt Far Cry 4 aan voor 20 november

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch