Menu Premium

Ubisoft brengt interessante statistieken naar buiten over Rainbow Six Siege

Karen Koch 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rainbow Six Siege, een naam die ondertussen bij iedereen wel bekend is. De game kwam vorig jaar in december uit en heeft sindsdien een aantal trouwe fans gehad. Deze fans blijken nog iets trouwer dan misschien gedacht na de release van de Skull Rain update van deze maand. Hoe weten we dat? Simpel, Ubisoft brengt interessante statistieken naar buiten over Rainbow Six Siege en daarin wordt ook de hoeveelheid spelers genoemd.

Liever gezegd, Ubisoft brengt statistieken naar buiten over de groei van het aantal spelers van Rainbow Six Siege. Dit aantal is sinds 2 augustus met 40% toegenomen. Een behoorlijke toename, vooral voor een game die al bijna een jaar beschikbaar is. Ubisoft zelf zegt dat een deel van dit succes aan het BattlEye anti-cheatsysteem ligt. Dit is met de Skull Rain update ingevoerd en heeft volgens de uitgever en ontwikkelaar dus tot een sterkere community geleid.

Ubisoft laat verder ook nog wat cijfertjes weten over de populariteit van de game binnen de eSports. Meer dan 400,000 fans van de game hebben naar het tweede seizoen van de Rainbox Six Pro League gekeken. Bijna een half miljoen mensen! Zeker een aantal om enthousiast van te worden.

Verder laat Ubisoft weten erg trots te zijn dat ze door middel van de drie gratis content packs zo’n community hebben weten te creëren. Om deze trend voort te zetten, noemen ze nog een laatste cijfertje. De vierde grote, gratis update voor Rainbow Six Siege komt in de herfst uit! Wederom met nieuwe operators en een nieuwe map om de fans geïnteresseerd te houden.

Behoor jij tot de harde kern van Rainbow Six Siege spelers? Zo ja, wat vind jij van deze statistieken van Ubisoft, hebben ze een goede strategie te pakken? Over een paar maanden kunnen we aan de slag met een volgende content pack, we zullen zien wat dat met de groei van het aantal spelers doet!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch