Menu Premium
Loading...

Twitch voor Xbox One krijgt Video on Demand functie

Karim Shehata 09/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Twitch-applicatie voor de Xbox One is sinds begin dit jaar beschikbaar, om precies te zijn vanaf de launch van Titanfall. Via deze app kun je broadcasts kijken, maar kun je ook zelf gameplay uitzenden. Nu komen er allerlei nieuwe functies naar Twitch voor Xbox One, zoals een Video on Demand functie.

De Video on Demand functie zegt eigenlijk zelf al wat het kan: livestreams terugkijken! Dit betekent meteen dat je een Twitch-account van iemand die op het moment niet live is kan checken en zo door zijn of haar broadcast-verleden kunt spitten. Ook kun je hoogtepunten van bepaalde streams terugkijken door deze grote update voor de Xbox One-versie van de Twitch-applicatie.

Wanneer je via de app graag een Xbox One-titel wilt checken bij iemand, kun je deze vanaf nu sorteren op de skill van de speler. Deze update maakt het dus mogelijk om bijvoorbeeld op de kill/death ratio te zoeken, waardoor je alleen maar uitzendingen gaat tegenkomen die de gewenste skill voor jouw oog presenteren. Het vinden van live-uitzendingen waarin gamers falen is waarschijnlijk nog nooit makkelijker geweest dan nu.

Tot slot is het menu van de app iets te komen veranderen, onder meer door de eerdergenoemde functie. Hierdoor is ook de homepage van de app iets komen te veranderen, want deze is nu geheel aangepast naar de interesses van de gamer. Wanneer je bijvoorbeeld veel naar Halo-uitzendingen kijkt, zal er nu waarschijnlijk nog veel meer Halo naar voren komen in de Twitch app voor Xbox One.

Klinkt deze update je wel leuk in de oren, maar heb je geen flauw idee hoe dit allemaal in z’n werk gaat? Geen probleem, want in de bovenstaande video legt Xbox Live’s Major Nelson je volledig uit wat deze update heeft veranderd en hoe je dit kunt gebruiken. Geef die playknop dus maar een ram!
Twitch voor Xbox One krijgt Video on Demand functie

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch