Menu Premium

Treyarch doet aanpassingen aan Black Ops 3 na feedback beta

Franky Mangal 09/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De beta van Call of Duty Black Ops 3 is voorbij en deze bleek niet alleen voor gamers om alvast kennis te maken met de multiplayer. Ook ontwikkelaar Treyarch heeft er zijn voordeel mee gedaan en de feedback uit de beta gebruikt om de game te verbeteren en aan te passen waar dit nodig werd geacht.

Design director David Vonderhaar vertelt er het volgende over: “Met de beta hebben we veel gesproken over het krijgen van feedback om zo de vanaf dag één een optimale speelervaring te kunnen bieden. We hebben de meest terugkerende punten van kritiek verzameld en op basis daarvan de wat aanpassingen gedaan in de gameplay.”

Zo is onder andere de Black Hat uitrusting gewijzigd, na de kritiek dat deze te sterk zou zijn. Daarnaast is de Rejack aangepast. Vanaf nu wordt het plaatsen van een speler in Rejack wel meegeteld als kill, en worden deze ook direct meegenomen in je statistieken. Er is ook een red kill marker toegevoegd wanneer een tegenstander geraakt wordt. De marker wordt groter naarmate je meer schade toedient en wordt rood zodra je tegenstander dood is.  Er zijn tevens aanpassingen gedaan aan de kracht van de Concussion grenade. Daarnaast is er een Time in Hill statistiek toegevoegd voor de leaderboards in de Hardpoint-modus. Ook is de beloning voor het escorteren van de robot in Safeguard opgeschroefd.

Spelers gaven ook aan meer details te willen krijgen wanneer ze dood waren gegaan. De Kill Cam en Final Kill Cam laten nu meer details zien, zoals het wapen waarmee je bent neergeschoten, uitrusting die gebruikt is, scorestreaks van je tegenstander en welke perks hij of zij heeft gebruikt. Als laatste zijn ook verschillende wapens beter uitgebalanceerd, waaronder de Razorback en M8A7.

Call of Duty Black Ops 3 verschijnt op 6 november voor PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360. Wat vind jij van de aanpassingen die Treyarch gedaan heeft? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Treyarch doet aanpassingen aan Black Ops 3 na feedback beta

Treyarch doet aanpassingen aan Black Ops 3 na feedback beta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch