Menu Premium
Loading...

[Trailer] WWE 2K16 is vanaf vandaag verkrijgbaar

Franky Mangal 30/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van wrestling kijken elk jaar reikhalzend uit naar een nieuwe WWE-game, en voor hen is er goed nieuws: WWE 2k16 is vandaag verschenen! Dit viert uitgever 2K Games middels een launch trailer.

De game bevat met 120 speelbare personages het grootste roster tot op heden in een WWE-game. Je kunt in de ring stappen met o.a. Stone Cold Steve Austin, Brock Lesnar, Dwayne “The Rock” Johnson en The Undertaker. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in 2K Showcase de carrière van Steve Austin nog een keer te beleven. Ook de Creation Suite is aangevuld met nieuwe opties zoals Create-a-Diva, Create-a-Championship en Create-a-Show. De My Career-modus is ook terug, waarbij je van beginnend worstelaar uit kunt groeien tot een wereldberoemde superster.

2K heeft de online functionaliteiten ook aangepakt en biedt nu meerdere mogelijkheden om online te spelen tegen de community. Zo kun je in Team Up je vrienden uitnodigen om mee te doen in two- of three-man tagwedstrijden tegen anderen en kun je bijvoorbeeld in Private Match vrienden uitnodigen voor eigen wedstrijden. Nieuw aan de serie is het drie mans commentaar tijdens wedstrijden. Naast Michael Cole en Jerry Lawler is nu ook John Layfield van de partij om verslag te doen.

Voor een ieder die de game al vroeg gereserveerd heeft, is ook Arnold Schwarzenegger als speelbaar personage beschikbaar in de vorm van de T-800 uit Terminator en Terminator 2: Judgement Day. Wat vind jij van WWE2K16? Deel het met ons in de comments.

WWE 2K16 is vanaf vandaag verkrijgbaar

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch