Menu Premium
Loading...

[Trailer] World of Tanks krijgt volgende maand open beta op PS4

Karen Koch 19/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben jij een fan van tanks, explosies en vooral een combinatie van die twee in de vorm van een MMO? Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van dit soort tanks, is er goed nieuws. World of Tanks krijgt in december een open beta op de PlayStation 4!

Het is natuurlijk al een tijdje bekend dat World of Tanks zich ook naar de PlayStation 4 zal begeven. Na succes te hebben geboekt op de PC, Xbox 360 en Xbox One kon de console van Sony écht niet achterblijven. Daarom houdt Wargaming in het eerste weekend van december een open beta voor iedereen die een PlayStation 4 heeft. Dat lees je goed, iedereen. Je hebt geen PlayStation Plus nodig. Je kan simpelweg de beta downloaden en spelen. Om het nóg leuker te maken, zal alle voortgang die je tijdens deze beta boekt ook nog eens bewaard worden en uiteindelijk worden overgezet in de volledige release ergens in 2016.

Als je in het weekend van 4 tot 6 december World of Tanks download én speelt, krijg je ook nog eens als bonus twee premium tanks. Geen slechte deal, toch? Als je meer wil weten over waarom je de beta moet spelen, kan je hierboven de Developer Diary van World of Tanks bekijken.

nieuws20151119_WoTOpenBetaPS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch