Menu Premium
Loading...

[Trailer] Street Fighter V krijgt launch trailer

Jeroen Wiersma 16/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Street Fighter stamt uit het jaar 1987. Vandaag in 2016 is het de beurt aan deel vijf, en de lancering daarvan is natuurlijk niet compleet zonder een eigen launch trailer.

Capcom lijkt met Street Fighter vooral te blijven doen waar het goed in is, en de trailer laat dan ook niet echt dingen zien die we nog niet wisten. De meest opvallende dingen die we al wel wisten, zijn echter nogmaals het noemen waard. Alle content die in de toekomst toegevoegd zal worden, komt namelijk gratis beschikbaar. Deze kun je aanschaffen met in-game currency, die je verdient door te spelen en verschillende uitdagingen te halen. Heb je geen geduld om die currency te verzamelen? Dan kun je met echt geld dezelfde content direct unlocken. Daarnaast vermeldt de trailer ook nog eens duidelijk dat cross-platform play tussen de PC en PlayStation 4 ondersteund wordt.

Street Fighter V is vandaag, op 16 februari, verschenen voor zowel de PC als de PlayStation 4. Is dit dé fighting game waar jij op zat te wachten?

Street Fighter V krijgt launch trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch