Menu Premium
Loading...

[Trailer] République Announcement Trailer

Karen Koch 24/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je nog nooit eerder van République hebt gehoord, ben je vast niet de enige. Toch heeft deze game een fanbase opgebouwd die groot genoeg is om een port naar de PlayStation 4 te waarborgen. Hoe dat wordt aangekondigd? Met een announcement trailer natuurlijk!

République is een game met als setting een Big Brother-achtige totalitaire staat waar een vrouw genaamd Hope in gevangen zit. De game kwam origineel uit voor de PC en mobiele apparaten, waarbij je Hope moest helpen te ontsnappen door haar (stem)commando’s te geven. De ontwikkelaar heeft deze controls zo goed mogelijk vertaald naar de DualShock 4-controller van de PlayStation 4, maar hoe het precies in elkaar steekt, wordt ons niet verteld.

De mensen achter de game leggen in deze trailer kort uit waar de game om draait en wat ze ermee wilden bereiken. Het is een sterk narratieve ervaring waarbij jij, als speler, ook echt wordt betrokken in het verhaal. Het is eigenlijk het verhaal van de Hope en de band die jij met haar opbouwt gedurende de game. Klinkt goed!

Origineel bestond de game uit vijf losse episodes, maar voor de PlayStation 4 komt alles gewoon in één keer uit. De game verschijnt begin 2016 zowel digitaal als fysiek in de winkels. Ben jij geïntrigeerd door het concept van deze game?

nieuws20151124_RepubliqueAnnounceTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch