Menu Premium
Loading...

[Trailer] Rainbow Six Siege krijgt live action trailer en open beta

Karen Koch 18/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De closed beta van Rainbow Six Siege zit er al een tijdje op, maar om te laten zien dat ze écht naar jullie feedback hebben geluisterd, geeft Ubisoft volgende week iedereen de kans om te spelen in de open beta. Daarnaast heeft de ontwikkelaar ook een live action trailer vrijgegeven met niemand minder dan Idris Elba!

De achterliggende gedachte bij de trailer zal wel iets zijn geweest in de richting van grote namen voor grote games. Idris Elba loopt rustig door het huis waar zich een enorm vuurgevecht afspeelt heen en geeft aan wat jouw doel is: improviseren, overleven én overwinnen. De trailer maakt enthousiast en dat is precies de bedoeling gezien, de plannen die Ubisoft volgende week heeft.

Omdat Ubisoft de aandacht van de gamer bij Rainbow Six Siege wil houden en nog wat player feedback wil krijgen, hebben ze besloten om op zeer korte termijn een open beta de wereld in te gooien. Van 25 tot 29 november, volgende week dus, kan iedereen op de PlayStation 4, PC of Xbox One een voorproefje van Rainbow Six Siege krijgen. Er zullen twee modi, PvP en PvE, drie maps en veertien van de twintig operators speelbaar zijn. Best wel aardig, voor zo’n last minute beta.

Ga jij deze game volgende week alvast spelen? Of wacht je de officiële release af? Tom Clancy’s Rainbow Six Siege verschijnt enkele dagen na deze beta, op 1 december, voor de PlayStation 4, PC en Xbox One.

nieuws20151118_RSSOpenBeta

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch