Menu Premium
Loading...

[Trailer] Project X Zone 2 demo verschijnt 21 januari in eShop

Karen Koch 21/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bandai Namco kwam, zag, en bracht nog veel meer games uit in het Westen. Eerder vandaag lieten we jullie al weten dat er vijf nieuwe titels naar Europa komen, maar nu krijgen we ook een trailer  voor een zesde game, namelijk Project X Zone 2. Een demo hiervan zal 21 januari beschikbaar zijn in de eShop van de Nintendo 3DS.

Project X Zone 2 is een tactische RPG waarin je constant een duo van karakters bestuurt. Het unieke van de game zit hem echter in de personages, deze komen namelijk uit allerlei hoeken van de gaming world. Zo zullen er onder andere karakters uit Resident Evil, Soul Calibur, Tekken en, gek genoeg, Ace Attorney inzitten. Dit is natuurlijk slechts het topje van de ijsberg, aan het einde van de trailer kan je zien welke games er allemaal nog meer in voorkomen.

Mocht je nog twijfelen over deze game, dan kan je vanaf 21 januari dus een demo downloaden. Dit kan natuurlijk exclusief op de Nintendo 3DS. Ben jij benieuwd naar deze game of staan er andere dingen hoger op je wensenlijstje voor de 3DS?

nieuws20151221_ProjectXZone2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch