Menu Premium
Loading...

[Trailer] Pixel Privateers Official Trailer

Franky Mangal 27/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De namen Re-Logic en Quadro Delta zullen bij veel gamers inmiddels wel bekend zijn. Deze creatieve ontwikkelaars zijn namelijk verantwoordelijk voor het immens populaire Terraria en Pixel Piracy. Nu heeft Re-Logic ook hun volgende game onthuld, Pixel Privateers. De Pixel Privateers Official Trailer hierboven geeft een eerste indruk van de game.

Pixel Privateers is een squad-based, tactische rpg die elementen leent uit eerdergenoemde games. In Pixel Privateers heb je de leiding over een groepje huurlingen waarmee je op avontuur gaat door het universum om nieuwe technologie te vergaren, waarbij je langs diverse nog niet eerder bezochte locaties komt om te verkennen. Je avontuur kun je alleen aan gaan of in een co-op modus met drie vrienden en je hebt de mogelijkheid om je crew naar hartenlust aan te passen. In deze “Loot ‘Em Up” speelt vooral het vergaren van buit onderweg een heel belangrijke rol.

Pixel Privateers zal gaan verschijnen op Steam maar heeft op dit moment nog geen officiële releasedatum. De game gaat in elk geval verschijnen in het eerst kwartaal van dit jaar. Wat is jouw indruk van Pixel Privateers? Deel het met ons in de comments!

Pixel Privateers Official Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch