Menu Premium
Loading...

[Trailer] Nieuwe features van Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Karen Koch 01/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zelfs als je geen fan bent van Japanse animatie en games, is de kans klein dat je nog nooit van Naruto hebt gehoord. Deze titel is sinds zijn conceptie in 1997 namelijk immens populair geworden, in elke vorm waarin hij in is gegoten. Je hebt de manga, anime, boeken en nog veel meer. Vandaag draait het echter om de games, want er zijn nieuwe features van Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 getoond!

In de bovenstaande trailer kan je een zeer gepassioneerde Naruto zien die het heeft over de Allied Shinobi Forces. Daarna blijft de trailer bijna vijf minuten doorgaan met het tonen van nieuwe content uit de game. Allemaal spectaculaire gevechten in een lekker stijltje waardoor je niet anders kan dan terugdenken aan de anime. Natuurlijk komt er bij deze game ook meer kijken dan alleen mensen tegen elkaar laten vechten, want er zit een heuse adventure mode inclusief verhaal in! Ben jij benieuwd wat voor een avontuur Naruto te wachten staat?

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 verschijnt volgend jaar op 5 februari in de Europese regio’s. Je kan deze game dan spelen op de PC, PlayStation 4 of Xbox One. Ga jij over twee maanden de ninja uithangen of laat je dat toch maar over aan anderen?

nieuws20151201_NarutoUNS5

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch