Menu Premium
Loading...

[Trailer] Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom aangekondigd voor PlayStation 4

Karen Koch 05/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het enorme succes van Ni No Kuni: Wrath of the White Witch op de PlayStation 3 zaten veel mensen ongeduldig te wachten op de aankondiging van een tweede deel. Deze wensen zijn gehoord, want vandaag is Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom aangekondigd voor de PlayStation 4!

Tijdens de PlayStation Experience kwam ook Level-5 even op bezoek. Iedereen wist natuurlijk meteen wat ze kwamen doen en zodra de eerste beelden van de trailer verschenen, waren ook de sterkste twijfelaars in het publiek eindelijk overtuigd. Er komt een nieuwe Ni No Kuni en als we de trailer mogen geloven, zal ook dit avontuur net zo magisch zijn als de vorige game.

De spanning zit er vanaf het begin in ieder geval al goed in, want de kind-koning wordt bedreigd met een coupe! Gelukkig is Roland, iemand die nogal verbaasd is over zijn huidige omgeving, in de buurt om de jonge Evan te helpen. De trailer zit vol met leuke animaties die precies de sfeer neerzetten waar Level-5 bekend om staat.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom heeft naast deze trailer echter bar weinig informatie meegekregen. We weten niet wanneer de game gaat verschijnen, we weten zelfs geen timeframe waarin de ontwikkelaar klaar wil zijn. Het enige dat we weten, is dat de game naar de PlayStation 4 komt.

nieuws20151205_NinoKuni2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch