Menu Premium
Loading...

[Trailer] NBA 2K16 – Momentous

Franky Mangal 25/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het voetbalseizoen op de consoles is begonnen en vanaf volgende week start ook het digitale basketbalseizoen. Nu is er de NBA 2K16  Momentous Trailer om je alvast warm te laten lopen voor het nieuwe seizoen.

NBA 2K16 is de zeventiende titel in de reeks en belooft een aantal verbeteringen ten opzichte van vorig jaar. Zo kunnen we soepelere animaties en betere interactie met andere spelers op het veld verwachten. Er zijn diverse modi om uit te kiezen, waarin je ofwel een complete basketbal carrière kunt naspelen, of online tegen anderen kunt spelen. Naast alle NBA-teams zijn de teams uit de Euroleague ook beschikbaar. De Momentous Trailer van NBA 2K16 laat zien hoe dit alles er in de praktijk uit komt te zien.

NBA 2K16 wordt ontwikkeld door Visual Concepts en verschijnt volgende week voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Gamers met een pre-order kunnen vanaf vandaag al met de game aan de slag. Wat is jouw indruk van NBA 2K16 na het zien van deze trailer? Laat het ons weten in de comments!

NBA 2K16 - Momentous

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch