Menu Premium
Loading...

[Trailer] Lightning Returns: Final Fantasy XIII komt 10 december naar PC

Karen Koch 19/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar verschenen Final Fantasy XIII en het vervolg Final Fantasy XIII-2 al op de PC, dus het was eigenlijk ook maar een kwestie van tijd tot het derde deel van de trilogie, Lightning Returns: Final Fantasy XIII, ook in de schappen voor het PC-volk zou liggen. Nu hebben we daar ook eindelijk een datum voor, namelijk: 10 december.

Dit betekent dat we uiteindelijk bijna een jaar hebben gewacht na de release van Final Fantasy XIII-2, deze ligt namelijk sinds 11 december vorig jaar al op de planken met een PC-stickertje erop. Gelukkig was het wachten het wel waard, want de PC-versie krijgt allemaal leuke extra’s in de vorm van verschillende schemata’s. Voor het geval je hier niet bekend mee bent, dit zijn verschillende outfits voor Lightning waar allerlei stats en skills aan zijn gekoppeld. Niet onhandig, dus.

Om te vieren dat ook het derde deel in de Final Fantasy XIII-reeks op de PC beschikbaar komt, kan je hierboven van de announcement trailer genieten. Inclusief, natuurlijk, een herkenbaar deuntje, als je de andere delen hebt gespeeld tenminste.

nieuws20151119_LRFFXIIISteam

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch