Menu Premium
Loading...

[Trailer] King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without A Cause lanceert vandaag

Karen Koch 15/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koning Graham is nog lang niet uitgepraat, want vandaag lanceert King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without A Cause waarin hij rustig z’n verhaal verder doet! In de episodische opvolger van de ouderwetse point-and-click games volgen we het verhaal van koning Graham terwijl hij zijn koninkrijk probeert op te bouwen en te verdedigen.

In Chapter 1 hebben we kunnen zien hoe Graham de tocht naar het ridderschap heeft afgelegd. Dit werd gedaan middels een gameplay die toch niet echt kenmerkend was voor de King’s Quest-serie, deze leunde namelijk een stuk meer op het adventure genre, en niet meer zo sterk op het wijzen-en-klikken. In Chapter 2 probeert Graham, ondertussen koning van Daventry, zijn rijk te redden van de goblins. Hoe dit eruit ziet, zie je in de King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without A Cause launch trailer.

De trailer zet in ieder geval een lekker sfeertje neer, met enkele komische momenten, wat ook de oude King’s Quest-games eer aandoet. Heb jij Chapter 1 gespeeld en kan je niet wachten om de hele nacht door te halen met Rubble Without A Cause? Of heb jij een hele andere mening over deze game?

nieuws20151215_KQCh2RWAC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch