Menu Premium
Loading...

[Trailer] Final Fantasy VII Remake gameplay trailer

Karen Koch 05/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder dit jaar kregen we, na lang vragen, eindelijk de aankondiging dat de klassieke Final Fantasy VII een heuse remake zou krijgen. De game zou eigenlijk alleen hetzelfde verhaal behouden, want de rest was broodnodig toe aan een make-over. Hoe dat er op dit moment uitziet, is te zien in de Final Fantasy VII Remake gameplay trailer.

Gameplay trailer? Nu al? Jazeker. De trailer bevat meer dan alleen gameplay, maar het valt meteen op dat er ook zeker gameplay beelden zichtbaar zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een eerste blik werpen op het aangepaste battle systeem van de game. Het lijkt in ieder geval een stuk meer gericht te zijn op actie en dynamiek, in plaats van het oude, vertrouwde turn-based systeem dat we allemaal kennen.

Bekijk hierboven de trailer van de Final Fantasy VII Remake en laat ons weten wat je ervan vindt! Ben jij benieuwd naar hoe deze Remake in elkaar zal steken, of stop je toch liever de oude versie in je PlayStation? Mocht dit laatste het geval zijn, dan is vanaf vandaag tevens ook de PC remaster van Final Fantasy VII beschikbaar voor de PlayStation 4.

nieuws20151205_FFVIIRemakeGameplay

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch