Menu Premium
Loading...

[Trailer] Eerste gameplay-beelden System Shock: Remastered Edition

Jeroen Wiersma 15/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lang geleden, toen de meesten van ons zich in de middag nog bezig hielden met de start van het knikkerseizoen 1994-1995, waren er ook geluksvogels die hun bonken aan de kant legden om een game te spelen, waar we vandaag de dag naar refereren als zijnde de geestelijke voorvader van Deus Ex en Bioshock. Hoe vet is het dat deze game na twintig jaar zijn terugkeer gaat maken? Beoordeel het zelf aan de hand van de eerste gameplay-beelden van System Shock: Remastered Edition in deze trailer!

Ontwikkelaar Night Dive Studios kwam in september al met een Enhanced Edition voor System Shock, die de klassieker nieuw leven inblies met een hogere resolutie. Nu wordt de game echter opnieuw onder handen genomen. De interface en de graphics worden zodanig opgepoetst dat het aan eisen van de hedendaagse gamer moet voldoen. De engine die hier voor wordt gebruikt is Unity. Night Dive Studios geeft aan de ervaring verder zo dicht mogelijk bij het origineel te houden. Dat ze hiervoor de concept artist van het origineel in huis hebben, moet daar voor een groot deel aan bijdragen.

System Shock is het best te beschrijven als een thriller-achtige sci-fi first-person shooter. Andere mensen zul je niet tegenkomen in het spookachtige ruimtestation. Het verhaal ontravel je door het vinden van emails en logs. Wanneer het uit gaat komen is nog niet bekend, maar wanneer het uitkomt zal dat waarschijnlijk zijn voor de PC en Xbox One. Wat vind jij van deze terugkeer?

Eerste gameplay-beelden System Shock: Remastered Edition

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch