Menu Premium
Loading...

[Trailer] Eerste DLC Call of Duty: Black Ops 3 verschijnt 2 februari

Karen Koch 21/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je begin volgend jaar niet al te veel op je agenda hebben staan, dan zorgt Activision er bij deze voor dat je dagen en avonden wél gevuld raken. De eerste DLC van Call of Duty: Black Ops 3, Awakening, zal namelijk 2 februari verschijnen op de PlayStation 4.

In de Awakening DLC zitten vier nieuwe maps en een nieuw zombie avontuur. De maps zijn Skyjacked, Rise, Splash en Gauntlet. Elk van deze speelvelden zijn speciaal ontwikkeld om je maximale uitdaging te geven terwijl je toch ook maximaal veel plezier uit de game haalt. Soms moet je nieuwe tactieken uitproberen, maar dat is allemaal onderdeel van de game.

De nieuwe zombies map heet Der Eisendrache en speelt zich af in een behoorlijk creepy kasteel. Het verhaal erachter is dat er vroeger enorm veel gruweldaden zijn verricht op die locatie en dat er gigantische hoeveelheden van element 115 te vinden zijn. Genoeg reden om de map eens een bezoekje te brengen, niet?

Bekijk even rustig de trailer hierboven, waarin enorm veel details over alle maps worden gegeven, en laat je daarna horen! De Awakening DLC verschijnt als eerste voor de PlayStation 4 op 2 februari. Andere systemen volgen daarna.

nieuws20151221_Blops3awakening

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch