Menu Premium
Loading...

[Trailer] Eerste crowd-sourced video Guitar Hero Live getoond

Karen Koch 01/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De muziekgames zijn terug en ze komen zeker niet stilletjes binnen! Guitar Hero Live heeft de afgelopen paar maanden samengewerkt met de mensen van de musical.ly app om zo veel mogelijk video’s te verzamelen van fans zodat ze een echte crowd-sourced video voor de game konden maken. Het resultaat kan je hierboven zien!

In oktober hebben de mensen achter musical.ly en Guitar Hero Live een afspraak gemaakt. Mensen zouden via musical.ly filmpjes van zichzelf kunnen insturen waarbij ze aan het playbacken of aan het dansen waren op het nummer Sing van Ed Sheeran. Hier hebben meer dan 100.000 mensen gehoor aan gegeven, waaronder ook grote namen als Stephan Curry en Shaquille O’Neal. Deze filmpjes zijn vervolgens allemaal verwerkt tot één grote collage van mensen die helemaal losgaan op de muziek.

Guitar Hero Live is sinds 20 oktober te krijgen voor zo goed als alle consoles. Als je een PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One of Wii U in huis hebt, dan kan je de muziekgame aanschaffen en zelf ook helemaal losgaan op het ritme. Kan jij de celebrities in deze crowd-sourced video spotten, of zit je er zelf misschien tussen?

nieuws20151201_GuitarHeroCrowdSource

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch