Menu Premium
Loading...

[Trailer] Don’t Starve: Shipwrecked is nu in Early Access

Karen Koch 01/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2013 kwam Don’t Starve op de markt. De rogue-like indie waarin het draait om, juist, niet doodgaan was binnen de kortste keren enorm populair waardoor er meerdere extra’s voor de game zijn verschenen. Shipwrecked is simpelweg de volgende expansion in dit rijtje en deze is nu te verkrijgen via Early Access op Steam!

In Shipwrecked zal je, zoals de naam al een beetje doet vermoeden, gestrand zijn op een eilandje, ergens midden in een oceaan. Je zal zoals vanouds alles vanaf nul moeten opbouwen om zo een zo goed mogelijke kans te hebben om te overleven. Helaas is niet alles zo makkelijk als het lijkt, want er zullen naast je lege maag nog genoeg andere dingen zijn die je dood willen krijgen. Denk je lekker een stukje te gaan varen, krijg je piranha’s op je nek! Ook op land is lang niet alles zo veilig als het lijkt.

Don’t Starve: Shipwrecked is dus nu te krijgen via Early Access op Steam. Let wel op dat het voorlopig alleen nog om de Windows-versie van de game gaat. Zijn jullie benieuwd naar de nieuwe gameplay die deze expansion zal bieden?

nieuws20151201_DontStarveShipwrecked

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch