Menu Premium
Loading...

[Trailer] Destiny’s Sparrow Racing League start 8 december

Karen Koch 05/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben jij al een beetje uitgekeken op de schietgrage content van The Taken King? Dan is er goed nieuws, want er wordt binnenkort een nieuwe soort gameplay aan Destiny toegevoegd: vanaf 8 december kan je drie weken lang aan races meedoen op je Sparrow!

Er was natuurlijk al langer bekend dat er een Sparrow Racing League aan zat te komen. Zelfs voordat The Taken King in de schappen lag, wist men al dat er ooit een racing functionaliteit aan de game zou worden toegevoegd, en dat is precies wat er deze maand gaat gebeuren. De Sparrow Racing League zal een aantal races bevatten waarbij je tegen je vrienden kan strijden op de zwevende motoren. De races zullen alleen niet zo simpel zijn als je misschien zou denken, er staan namelijk genoeg objecten in je weg om een aantal flinke crashes te veroorzaken.

De Sparrow Racing League is toegankelijk voor iedereen die Destiny: The Taken King in huis heeft. Met de gewone versie van de game komt je helaas niet zo ver. De Sparrow Racing League zal dus vanaf 8 december starten. Je kan dan gedurende drie weken deelnemen aan de races, waarna de event voorbij is. Ben jij je Sparrow al aan het oppoetsen hiervoor, of laat jij alles maar even aan je voorbij gaan?

nieuws20151205_DestinySparrowRacing

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch