Menu Premium
Loading...

[Trailer] Civilization: Beyond Earth – Rising Tide Launch

Franky Mangal 09/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sid Meier’s Civilization is een van de meest iconische series als het gaat om turn-based strategy games. Vandaag is er dan ook goed nieuws voor fans van de serie, want de uitbreiding op Civilization Beyond Earth, Rising Tide genaamd, is vanaf vandaag beschikbaar. De launch wordt luister bijgezet met bovenstaande trailer.

“Na de lancering van Beyond Earth kregen we veel positieve feedback van spelers die graag meer wilden zien van de sciencefiction wereld,” vertelt Sid Meier, het grote brein achter de Civilization-serie. “In Rising Tide zullen ze merken dat we veel van de feedback hebben verwerkt in de game door middel van nieuwe features, gevarieerde gebieden en nieuwe diplomatieke opties die de speler nieuwe keuzes bieden bij het veiligstellen van hun wereld.”

Naast deze toevoegingen heb je ook de mogelijkheid om de oceanen te verkennen en zijn er vele nieuwe quests toegevoegd. Tevens zijn er vier nieuwe leiders en facties toegevoegd, kun je nieuwe perks en upgrades ontdekken door artefacten te verzamelen en zijn er nieuwe hybride eenheden beschikbaar. Naast de al beschikbare wereld biedt Rising Tide twee nieuwe soorten werelden; de Primordial wereld kent veel vulkanische activiteit en het chaotische landschap van een nog ruwe wereld, terwijl de Frigide gebieden een veel kouder klimaat kennen.

Sid Meier’s Civilization Beyond Earth: Rising Tide is dus vanaf vandaag beschikbaar voor PC en Mac. Check de trailer snel en laat ons weten of jij de uitbreiding in huis gaat halen!

Civilization: Beyond Earth - Rising Tide Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch