Menu Premium
Loading...

[Trailer] Chivalry: Medieval Warfare launch trailer

Karen Koch 01/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ah, vroeger. De goede oude tijd, waarbij ridders dapper ten strijde trokken om mooie jonkvrouwen uit de klauwen van het kwaad te redden… Of gewoon om elkaar een kopje kleiner te maken, dat kan natuurlijk ook. Als je fan bent van geweld van deze aard, dan moet je vooral eens een blik op deze Chivalry: Medieval Warfare launch trailer werpen!

De game is natuurlijk al een tijdje te spelen op de PC, maar vandaag is er een launch trailer voor de console versies van de game verschenen. Activision kwam, zag, en vond dat Chivalry: Medieval Warfare prima op de PlayStation 4 en Xbox One zou kunnen gedijen en brengt de game daarom ook naar console gamers. In de trailer krijg je alvast een voorproefje van wat je staat te wachten! De Xbox One-fans kunnen de game vandaag al downloaden, terwijl de PlayStation 4-eigenaren er morgen mee aan de slag kunnen.

In Chivalry: Medieval Warfare kan je met 23 anderen, dus 24 in totaal, op maar liefst 25 maps verschillende spelen. Lekker slachtveld, dus. Voor de fans is er ook een Ultimate Edition te krijgen, hier zit extra DLC bij. Deze DLC voegt nieuwe skins, items en wapens toe aan je arsenaal. Voel jij je dankzij deze trailer al geneigd om ten strijde te trekken?

nieuws20151201_ChivalryConsoles

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch