Menu Premium

The Wonderful 101 verschijnt 23 augustus

Karim Shehata 17/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Platinum Games, misschien beter bekend van bijvoorbeeld Bayonetta, had in The Wonderful 101 eigenlijk een launch titel in handen voor de Wii U. De game die eerst nog door het leven ging als Project P-100 was zelfs vorig jaar oktober al speelbaar op Firstlook en dus leek het alleen een kwestie van tijd totdat de game zou verschijnen. Technisch gezien is dat nog steeds zo, want de Nintendo Direct van afgelopen middag gaf ons een datum. The Wonderful 101 verschijnt 23 augustus exclusief voor de Nintendo Wii U

The Wonderful 101 had zoals gezegd eigenlijk bij de launch van de Wii U uit moeten komen, of in ieder geval in de launch window die liep tot eind maart. Uiteindelijk is het ontwikkelaar Platinum Games niet gelukt om de game klaar te krijgen in dat tijdsbestek, maar toch lijken wij niet nog veel langer te hoeven wachten op deze actie game. Waar de Amerikanen nog moeten wachten tot 15 september, kunnen wij in Europa al op 23 augustus aan de slag met de game. Goede zaak toch?

The Wonderful 101 is een actie game, beter gezegd een variant op een actie game. Je kan namelijk met superhelden aan de gang, en niet met één, maar je moet een hele groep aan superhelden zien aan en bij te sturen. Deze superhelden kun je door de GamePad op allerlei manieren besturen. Zo kun je je superhelden verschillende vormen laten aannemen, zoals een enorme vuist of een zwaard. Platinum Games moet hebben gedacht: hoe gekker, hoe beter. Hoe gek het werkelijk gaat worden, zien we zoals gezegd op 23 augustus op de Nintendo Wii U.

The Wonderful 101 verschijnt 23 augustus

The Wonderful 101 verschijnt 23 augustus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch