Menu Premium

The Witcher 3 patch 1.11 verschijnt vandaag

Jeroen Wiersma 22/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels heb je in uitbreiding Hearts of Stone voor The Witcher 3 al aardig wat tijd met Geralt door mogen brengen. Toch zit CD Projekt RED niet stil en brengen ze vandaag patch 1.11 uit om de ervaring nog plezieriger te maken.

Met patch 1.10 werden er al een heleboel fixes toegepast, maar een doorn in het oog van vele gamers was de nog steeds voorkomende bug in de Skellige’s Most Wanted quest. Deze bug is er nu gelukkig uitgehaald. Verder heeft de ontwikkelaar zich vooral gericht op de moeilijkheid van de bosses uit Hearts of Stone. Deze waren blijkbaar toch iets moeilijker uitgevallen dan de bedoeling was. Voor een volledig overzicht van wat er allemaal onder handen is genomen, kun je de link checken met de patch notes onder dit bericht.

The Witcher 3: Wild Hunt verscheen op 19 mei 2015 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One, en is de zes miljoen verkochte exemplaren gepasseerd. De eerste uitbreiding Hearts of Stone verscheen 13 oktober en de tweede uitbreiding Blood and Wine wordt verwacht in de eerste helft van 2016. Zijn er volgens jou nog bugs die CD Projekt RED over het hoofd heeft gezien?

Bron: Eurogamer – Patch notes

The Witcher 3 patch 1.11 verschijnt vandaag

The Witcher 3 patch 1.11 verschijnt vandaag

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch