Menu Premium

The Witcher 3: Blood and Wine DLC verschijnt mogelijk 30 mei

Andor Joosten 09/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tweede en laatste expansion van The Witcher 3: Wild Hunt, genaamd Blood and Wine, heeft nu een mogelijke releasedatum. Dankzij een foutje van de developer was namelijk de Steam-pagina van deze expansion te vroeg online gezet en stond er een releasedatum, namelijk 30 mei.

Dit lek is echter niet honderd procent betrouwbaar omdat de pagina offline is gehaald, waardoor er alleen nog maar screenshots zijn die de ronde doen. Ondanks het feit dat deze informatie afkomstig kan zijn van een enthousiaste fan die wat wil trollen, lijkt 30 mei geen onwaarschijnlijke releasedatum. De ontwikkelaar heeft namelijk aangegeven dat de expansion in de eerste helft van 2016 uit zou komen en er wordt momenteel richting een release voor de E3 toegewerkt. CD Projekt RED gaf onlangs al aan dat een release voor de E3 zeer waarschijnlijk is.

Mocht dit lek het dus bij het rechte eind hebben, dan kunnen fans van The Witcher op 30 mei aan de slag met hun laatste avontuur met Geralt. Ben jij klaar voor deze zwanenzang? Laat het weten in de comments!

The Witcher 3: Blood and Wine DLC verschijnt mogelijk 30 mei

The Witcher 3: Blood and Wine DLC verschijnt mogelijk 30 mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch