Menu Premium

The War Z servers zijn offline door een database hack

Gamekings Redactie 02/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

OP Productions heeft niet echt een goede reputatie bij gamers, hoofdzakelijk door het verspreiden van ‘halve waarheden’ onder potentiële kopers, maar ook door meerdere technische problemen met hun zombie MMO. The War Z servers zijn offline door een database hack en dit zal ze geen goed doen.

Het War Z team heeft zojuist onder de spelers van hun game een email verstuurd met daarin een lange uitleg over wat de hack precies inhoudt, hoe wij er als gamers mee om moeten gaan en hoe dit een “humbling experience” voor hen was (dat begint serieus een beetje een stopzin bij deze ontwikkelaar te worden). Het volgende heb ik er even voor jullie uitgehaald, zodat jullie niet door die hele brief (wat een klerezooi aan onnodige informatie is) hoeven te spitten:

De hackers hebben hoofdzakelijk emailadressen en wachtwoorden (allemaal wel gecodeerd en dus versleuteld, voor zover het die hackers tegen zal houden) van de fora te pakken gekregen. Als je andere informatie op het forum hebt neergezet, is er een kans dat die hackers dat ook kunnen hebben gezien (wees dus altijd voorzichtig met persoonlijke gegevens dames en heren). Het team is nog steeds bezig om te kijken welke andere informatie er kan zijn gejat en raad iedereen aan zijn of haar wachtwoord te veranderen.

Dit is niet de eerste keer dat The War Z gehackt is, want in januari was er ook al sprake van. Wat is jouw mening over de blijkbaar twijfelachtige beveiliging en bijna belachelijke gelijkenis met DayZ die The War Z heeft?

The War Z servers zijn offline door een database hack

The War Z servers zijn offline door een database hack

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch