Menu Premium
Loading...

The Order: 1886 The Evolution of the Half-Breeds Trailer

Karen Koch 26/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de titels waar men sinds de onthulling op de E3 2013 al enthousiast voor is, is The Order: 1886. De game zelf laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat ontwikkelaar Ready at Dawn helemaal niks voor ons heeft. Vanaf vandaag kan men de The Order: 1886 The Evolution of the Half-Breeds Trailer bekijken. Hierin geven een aantal medewerkers van Ready at Dawn uitleg over de keuzes die zijn genomen in het ontwerp van de Lycans, of half-breeds, de vijanden waar we in de E3-trailers al aan werden voorgesteld.

The Order: 1886 speelt zich af in een alternatief Victoriaans Londen. In de game neem je de rol aan van Galahad, een lid van de elite Knights, die vechten tegen de half-breeds. Deze strijd is al honderden jaren aan de gang en ondanks dat mensen in de meerderheid zijn, is het een zwaar gevecht dankzij de dierlijke krachten van de half-breeds.

In een Behind The Scenes aflevering spreken medewerkers over het proces dat vooraf is gegaan aan het ontwikkelen van de Lycans. Men spreekt over hun inspiratiebronnen voor deze weerwolf-achtige vijanden. In veel volksmythologieën over de wereld komen wezens voor die van gedaante kunnen veranderen, of tussen mens en niet-mens inzitten, en het zijn deze mythologische wezens die voor de ontwikkelaars van interesse waren. Volgens de medewerkers was een van de belangrijkste punten om mee te nemen in het ontwerp van de Lycans dat ze menselijke kenmerken hadden, maar er tegelijk ook duidelijk als niet-mens uitzagen. De half-breeds zijn namelijk een geduchte vijand, doordat ze zowel dierlijke wildheid bezitten en ook menselijke intelligentie hebben.

Ook spraken de medewerkers van Ready at Dawn over het proces van de verandering van menselijke vorm naar Lycan-vorm. Bij deze transformatie, die we uitgebreid hebben kunnen zien in de trailer van de E3 2014, hebben de ontwikkelaars er expres voor gezorgd dat de camera op de half-breed gericht blijft tijdens zijn verandering. Ze hebben extra aandacht besteed aan de overgang van de anatomie van de mens naar de anatomie van de Lycan, onder andere door zelfs het onderliggende skelet mee te animeren tijdens de verandering. Alles in de ontwikkeling van het concept van de half-breeds is gedaan om de gamer het idee te geven dat het wezens zijn die echt zouden kunnen bestaan. Volgens Ready at Dawn medewerkers is het namelijk van enorm belang voor de immersie van de game om te kunnen geloven dat de Lycans die zij hebben ontwikkeld echt kunnen zijn.

Het is al genoemd dat The Order: 1886 voorlopig nog even op zich laat wachten. Pas volgend jaar kunnen we aan de slag, want de game komt op 20 februari 2015 exclusief uit voor de PlayStation 4.

The Order: 1886 The Evolution of the Half-Breeds Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch