Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified – Orbit The Clown Trailer

Gamekings Redactie 19/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een maandje wachten en dan komt The Bureau: XCOM Declassified eindelijk uit. Tot die tijd zullen we het met allemaal trailers moeten doen, en daar doet 2K niet bepaald zuinig mee. Dat vinden wij natuurlijk geen enkel probleem! Dus ben je ook benieuwd naar wat nieuwe live-action beelden van XCOM Declassified? Dan check je natuurlijk de The Bureau: XCOM Declassified – Orbit The Clown trailer.

In de third-person shooter speel je William Carter, die agent is bij The Bureau. Aan jouw de taak om een alieninvasie te stoppen die tijdens de Koude Oorlog in Amerika bezig is. Burgers weten nog niks van de alieninvasie en dat wil de president graag zo houden. Daarom is het zaak dat je, naast de aliens zelf, ook zoveel mogelijk van het bewijs van hun bestaan gaat vernietigen. Daarvoor krijg je van 2K Games natuurlijk genoeg dikke wapens met je mee.

In de trailer zien we Kevin, die we al eerder in een trailer zagen rondfietsen op zijn rode fietsje. Het jochie kijkt naar een TV-programma over een clown, die een alien in zijn show naar voren haalt. Kevin’s moeder vindt het verstandiger dat hij buiten gaat spelen, want de TV zou hem alleen maar op rare gedachten brengen. Braaf gaat Kevin naar buiten om zijn fietsje te pakken, net op tijd om te missen dat er op TV iets raars gebeurt…

Mocht je benieuwd zijn naar wat er op de TV te zien is, dan kijk je natuurlijk de The Bureau XCOM: Declassified – Orbit The Clown trailer.

The Bureau: XCOM Declassified: Orbit The Clown Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch