Menu Premium
Loading...

Telltale komt met een Guardians of the Galaxy game

Bas Boudewijn 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer twee jaar geleden sinds de filmwereld werd voorgesteld aan Gamora, Rocket, Groot, Drax, Peter Quill en misschien wel belangrijker, zijn Super Awesome Mix vol 1. Met een nieuw deel in zowel de filmfranchise als de bijbehorende Super Awesome Mix op komst, moet nu ook de gamewereld aan de serie gaan geloven, want Telltale komt met een Guardians of the Galaxy game.

De ontwikkelaar uit Californië kwam afgelopen nacht tijdens The Game Awards in Los Angeles uit het niets met een teaser trailer voor hun nieuwe paradepaardje. De mixtape die bij de game hoort, belooft veel goeds met Dancing in the Moonlight van ‘Rad Mix’ als eerste track. Op verdere informatie over het vijfdelige Guardians of the Galaxy spektakel zullen we nog even moeten wachten, aangezien de teaser niet veel meer toonde dan een door de ruimte vliegende walkman en de titel van de game.

Telltale werkt al bijna tien jaar aan episodische games en heeft tot op de dag van vandaag grote successen geboekt met games als Game of Thrones, Tales of the Borderlands en The Walking Dead. Van die laatste moet het derde seizoen volgend jaar verschijnen.

Kun jij niet wachten om samen met de andere Guardians of the Galaxy de ruimte en aarde te beschermen tegen Thanos in uren vol dialoog of had jij liever een actiegame gezien gebaseerd op Marvel’s superhelden serie? Laat het ons eventjes weten in de comments! En goed om te weten: Guardians of the Galaxy komt ‘snel’ naar jouw console, PC en mobiele platform!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch