Menu Premium
Loading...

Steven over de Wii U

Gamekings Redactie 28/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Wii U is nu al een tijdje binnen hier op de redactie en hebben we al aardig wat verschillende meningen over de nieuwe console. Dennis heeft daarom zijn handy-cam gepakt en die bij Steven op z’n lip gelegd om te vragen wat zijn mening is over de Wii U. Het is natuurlijk geen geheim dat Steven Nintendo een warm hart toedraagt. Maar heeft hij net zoveel plezier van de Wii U als met de andere consoles van Nintendo? Je kunt hier nu de mening van Steven over de Wii U horen.

Is Steven er bijvoorbeeld van overtuigd dat wat er uit de fabriek van Nintendo is komen rollen, ook echt helemaal de shit is? De nieuwe functies door de GamePad geven nieuwe mogelijkheden tot originele gameplay. Iets wat Steven wel kan waarderen. Maar nu is het nog de vraag of de ontwikkelaars dit ook goed opgepakt hebben en er echt vette games voor gemaakt hebben.

Nu er alleen nog maar de launch titels zijn, is dit misschien niet genoeg om echt een goede mening te onderbouwen? Maar hoe lang gaat het dan nog duren voordat er echt gezegd kan worden dat dit de nieuwe game-ervaring is waar iedereen naar zit te smachten? Dit zijn allemaal vragen die er op de redactie rondspoken en Dennis wil even van Steven horen hoe hij dit allemaal ziet.

Benieuwd hoe Steven de Wii U tot nu toe heeft ervaren? Of gewoon helemaal gek van alles wat met de Wii U te maken heeft? Kijk dan het redactie item met Steven over de Wii U.

Steven over de Wii U

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch