Menu Premium
Loading...

CES 2018: SteelSeries komt met Rival 600: Mid-Air Movement Mouse

Buck Bijlsma 11/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

SteelSeries, bekend van de kwalitatief hoogstaande computerhardware, komt met een nieuwe geavanceerde muis. Het gaat om de zogeheten Rival 600, die spelers in staat stelt controle te hebben over hun bewegingen, terwijl de muis zich in ‘de lucht’ bevindt.

Rival 600 komt met TrueMove 3+

De dual-sensor in de SteelSeries Rival 600 maakt dat het voor het eerst mogelijk is de muis in ‘de lucht’ te bedienen. In combinatie met de 1-to-1 tracking moet dit hardcore gamers betere prestaties gaan opleveren. Op deze manier blijft de cursor immers gebalanceerd op dezelfde plaats. Ook als muis zich boven het oppervlak bevindt.

Het is niet de eerste keer dat een fabrikant van computermuizen met een dergelijke functie komt, maar het is goed om te zien dat een grote partij als SteelSeries zich hier nu ook op focust. Het bedrijf heeft de techniek omgedoopt tot ‘TrueMove 3+’. De kans is dan ook groot dat we de techniek terug gaan zien in toekomstige producten van SteelSeries.

SteelSeries, bekend van de kwalitatief hoogstaande computerhardware, komt met een nieuwe geavanceerde muis. Het gaat om de zogeheten Rival 600, die spelers in staat moet stellen controle te hebben over hun bewegingen, terwijl de muis zich in de lucht bevindt.

SteelSeries Rival 600

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch