Menu Premium
Loading...

Square Enix toont nieuwe Deus Ex: Mankind Divided trailer

Ridho Hidayat 28/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maak kennis met de wereld van Adam Jensen, een terrorismebestrijdingsagent levend in het jaar 2029. In de nieuwe trailer van Deus Ex: Mankind Divided volgen we deze mechanisch verbeterde agent in een futuristische wereld die geteisterd wordt door aanslagen en onderdrukking.

Het begon met een veelbelovend tijdperk, waarin mensen hun lichaam konden verbeteren door mechanische aanpassingen. Helaas liep de toekomst anders dan gehoopt, want in het catastrofale ‘Aug Incident’ kwamen miljoenen mensen om het leven. In deze trailer zien we de gevolgen van deze gebeurtenis. De mensheid is de augmentaties gaan haten, mensen die mechanisch zijn aangepast worden onderdrukt en leven in totale afzondering. Van kwaad komt erger, want vele terroristische aanslagen zijn het gevolg.

Adam Jensen heeft als missie de waarheid boven water te krijgen over een wereldwijde samenzwering. Zijn militaire augmentaties zorgen ervoor dat hij beter kan infiltreren en vechten, wat hem helpt in de strijd. Jouw keuzes als speler hebben grote invloed op de verhaallijn. Stel je eerst je vragen, of kom je schietend binnen? Jij bepaalt je weg naar de waarheid.

Vanaf 23 augustus kunnen we in Deus Ex: Mankind Divided de mysteries ontrafelen. Kijk jij uit naar deze futuristische action-RPG? Laat het ons weten in de comments!

Square Enix toont nieuwe Deus Ex: Mankind Divided trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch